top of page

Програма помага на момичета и млади жени да станат по-уверени

Социалният формат ТЯ в…, който стартира като 'ТЯ в Пловдив' през юни 2018 само за година успя да завладее с позитивната си енергия Варна, Габрово и Велико Търново. Тази есен от Академия 'Екатерина Каравелова’, дават началото и на специална шестмесечна обучителна програма по изграждане на увереност за момичета и млади жени.


“През изминалите две години в Академия ‘Екатерина Каравелова’ организрахме различни обучения, творчески резидеции и срещи за момичета и жени в различни градове и села на България. Натрупаният ни опит показа, че ниската самооценка е бариера, с която се сблъскват много момичета и жени независимо от техният социален статус. Създадохме програмата ТЯ съм АЗ, за да адресираме именно изграждането на увереност. “ споделя Марина Кисьова де Хеус, изпълнителен директор на организацията.

Шестмесечната обучителна програма ще започне в краят на месец септември и ще помогне на момичета и млади жени в Пловдив и Варна да станат по - уверени в себе си и способностите си, да изразяват мнението си и да преследват целите си.

Програмата на Академия 'Екатерина Каравелова' е специално разработена от експерта по неформално образование и човешки ресурси Нора Стефанова и включва методи от неформалното образование, коучинг, личностни тестове, менторство и учене чрез преживяване. В продължение на половин година участничките ще преминат през серия от 3 интензивни двудневни обучения, а за финал ще съставят личен план за развитие и ще имат възможност за публична изява на събитията ТЯ в Пловдив и ТЯ във Варна.


Програмата се осъществява с финансовата подкрепа на Български фонд за жените и ще бъдат дадени общо 30 пълни стипендии за участие.


Повече за програмата и как се кандидатства може да научите тук

34 views0 comments
bottom of page