top of page

Активните жени на Пловдив: Запознай се с Ивелина Сергеева

Updated: Jun 3, 2022

През май на ТЯ в Пловдив ви срещаме с Ивелина Сергеева, професионалист в сферата на Човешките Ресурси, майка на три деца, активна и пълна с енергия!


Ивелина Сергеева снимка: личен архив

Каква е първата ти мисъл сутрин, с която започваш деня си?

Според проучване, направено в САЩ първите мисли, с които се събуждат хората са свързани с пари и работа. Събуждам се обикновено с мисъл как да организирам сутринта, така че децата да са навреме, аз да изглеждам свежа и в подходящ вид за там, накъдето съм се насочила. Обикновено на работа☺


С какво се занимаваш професионално?

От 2007г работя като Мениджър Човешки Ресурси в големи производствени фирми. Занимавам се с хора. От 2017 работя в завод за производство на самолетни части.


А в свободното си време?

Спортувам, ходя на кино, разхождам се, срещам се с приятели, но доста често го използвам, за да почистя вкъщи☺


Защо в Пловдив?

Тук съм родена. Това е моят град. Не бих го заменила за друг, поне не и в България. Всъщност и никъде другаде. Обичам Пловдив, но не съм от хората, които ще го прехвалват


Какви са предизвикателствата, с които се сблъскваш?

Предизвикателства има във всички сфери на живота. Обичам промяната и всяка заплетена ситуация приемам като шанс нещо да се промени, за да потръгне в най-вярната за момента посока.


Разкажи ни за един от проектите, върху които работиш в момента.

Професионално съм част от една много предизвикателна година в компанията, в който работя. Предстои да се направи голям трансфер и се очаква вратите за самолет А320 да се произвеждат изцяло в България. Аз участвам във всички процеси, свързани с HR – назначаване, обучения, командировки, администрация, мотивация и др.


Какво те вдъхновява?

Добрите хора. Децата ми. Опознаването на себе си. Това вече е цяло пътешествие.


Ивелина Сергеева снимка: личен архив

Как насочваш и използваш женската си енергия в своята работа?

Като се доверявам на интуицията си, усмивката си, погледа, тона на гласа, езика на тялото и елегантно убеждаване и преговаряне.


Как завършваш един ползотворен ден?

С гушкане на децата, хубава храна и чаша хубаво вино.


ТЯ в Пловдив е на 26 май от 19:00 във Wunderbær - Hills Beer Bar & Shop.

Входът, както винаги, е свободен!


ТЯ в Пловдив представя активните жени на Пловдив и дава възможност на момичета и жени с различни истории и от различни професионални сфери да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали и успехите, които са постигнали. Събитието е част от мрежата на "ТЯ в България" към фондация "Екатерина Каравелова" и се организира на доброволчески принцип от Елена Лулчева, Йоана Иванова, Катерина Чобанова и Жулиет Яркова.


 

Всички събития ТЯ в... се организират на доброволен принцип. Можеш да ни подкрепиш да продължим да ги организираме като си купиш книгата "Пътеводител към себе си"






294 views0 comments
bottom of page