top of page

Активните жени на Пловдив: Запознай се с Мария Сонриса

Updated: Aug 22, 2020

През август на "Тя в Пловдив" ви срещаме с Мария Сонриса - content writer, любителка на пътешествията и новите преживявания, целият свят е нейният дом. Информация за работата й можете да откриете тук.

Мария Сонриса - снимка личен архив

Каква е първата ти мисъл сутрин, с която започваш деня си?

„Днес ще бъде ЕПИЧЕН ден!“


С какво се занимаваш професионално?

Копирайтинг и писане на текстово съдържание.


Мария Сонриса - снимка личен архив

А в свободното си време?

Приключенията са моята страст. Обичам да скитам сред природата, да изкачвам върхове, както и да опознавам непознати места, градове и култури. Предпочитам да пътувам сама, като за последните 2 години съм посетила 38 държави. Любимата ми част от пътуванията е, че се срещам с интересни и вдъхновяващи хора от целия свят.


Защо в Пловдив?

Това е градът, който винаги ще има специално място в сърцето ми. На където и да ме отнесе вятъра, накрая винаги се връщам вкъщи.


Какви са предизвикателствата, с които се сблъскваш?

Хората изпитват трудност да ме приемат на сериозно, защото трудно оставам на едно място и се развивам като фрийлансър и дигитален номад. Очаква се, че жена на моята възраст (28) трябва да е “зряла”, семейно ориентирана и със стабилна работа, а моите приоритети са други. Искам да създавам и да преоткривам, да пътешествам и опознавам света.


Разкажи ни за един от проектите, върху които работиш в момента.

В момента стартирам собствена маркетингова агенция в България, за да продължа професионалното си развитие на едно по-високо ниво.


Мария Сонриса - снимка личен архив

Какво те вдъхновява?

Вдъхновявам се от природата и добрите хора.


Как насочваш и използваш женската си енергия в своята работа?

Винаги вярвам на своята интуиция.


Как завършваш един ползотворен ден?

С тренировка, хубава храна и приятна вечерна разходка.

"Тя в Пловдив" представя активните жени на Пловдив и дава възможност на момичета и жени с различни истории и в различни професионални сфери да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали и успехите, които са постигнали.


Очакваме ви на "Тя в Пловдив" на 27-ти август (четвъртък), от 19:00ч в Wunderbær - Hills Beer Bar & Shop - ул. Бетовен 2.

Събитието се организира на доброволчески принцип от Елена Лулчева, Вероника Йовчева и Йоана Иванова.

*Социалният формат 'ТЯ в ...' е създаден в Пловдив от Академия 'Екатерина Каравелова'с цел да вдъхновява и да спомага за сформирането на общности, където всяка жена може да намери подкрепа. Научи повече!

Следи информация за всички събития в инстаграм и фейсбук.

354 views0 comments
bottom of page