top of page

Резултати от конкурс за стипендия за участие в програмата ТЯ съм АЗ 2021



След получени 55 кандидатури и изключително трудна за журито селекция Академия ‘Екатерина Каравелова’ обявява резултатите от конкурса за стипендии за участие в програмата за личностно развитие ТЯ съм АЗ.


Пълна стипендия за участие получават:


Анастасия Чапкънова

Виктория Богданова

Вероника Йовчева

Деница Габровска

Екатерина Драгнева

Елена Чайлева

Елица Колева

Жулиет Яркова

Ивелина Начева

Карина Азизян

Катерина Чобанова

Кристияна Илиева

Соня Колева



Селекцията беше изключително трудна, защото всички кандидати бяха описали лични истории и/или показали много добра аргументация, защо точно сега за тях е важно да участват в програма за личностно развитие. Обръщаме се към тези от вас, които сега не получават стипендия за участие:


"Най-трудното нещо е да видиш хубавото през лошото. Макар и сега този резултат да изглежда като лош, то вие вече сте направили една стъпка дори и само с кандидатсването за програмата, а нови възможности има навсякъде и ние сме сигурни, че вие вече ги преследвате!"


Изключителният интерес към програмата доказва нуждата от специални обучителни програми за личностно развитие за момичета и жени, които да са достъпни и отворени за участие от различни възрастови групи. Благодарим за интереса към програмата на всички, които ни писаха с молба да има програма и за жени над 30 години и си поставяме за цел в бъдеще да предложим програмата за личностно развитие ТЯ съм АЗ в още градове и да е отворена и за жени над 30 години.


ТЯ съм АЗ - програма за личностно развитие на Академия ‘Екатерина Каравелова’ се осъществява с финансовата подкрепа на Български Фонд за Жените.

39 views0 comments
bottom of page