top of page

Номинирай жена, която те вдъхновява да е говорителка на ТЯ в Пловдив през 2019!

„Тя в Пловдив“ представя активните жени на Пловдив и дава възможност на момичета и жени с различни истории и в различни професионални сфери да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали и успехите, които са постигнали.

фотограф Виолета Апостолова-Лети
фотограф Виолета Апостолова-Лети

Социалното събитие, което се провежда всеки последен четвъртък на месеца в кафе-бар Остреща привлича разнообразна публика и за 6-те си месеца същестуване успява да покаже и разкаже историите на 8 различни жени и да се превърне в своеобразна общност, където всяко момиче и жена могат да споделят не само успехите, но и предизвикателствата и страховете си в сигурна среда на подкрепа. Научи повече за говорителките от 2018 тук


До 15 януари всеки може да номинира жена, която да говори на 'ТЯ в Пловдив' през 2019, като попълни онлайн формуляра тук.


Събитието, което се организира от доброволческият екип на Академия 'Екатерина Каравелова' получава и номинация за най-добра национална доброволческа инициатива на България през 2018, за което екипът от доброволци е поканен лично в Президентството на България, за да получат заслуженото признание.


 

Следи работата на Академия 'Екатерина Каравелова' във

 

104 views0 comments
bottom of page