top of page

Активните жени на Видин: Запознай се с Мариана Панова

Updated: Aug 13, 2021

И ето, че дойде време за седмото издание на "Тя във Видин"! То е по-различно, защото е посветено на доброволчеството. Ще ви срещнем не с две, а с пет дами от инициативната група СМЕ.БГ, обединени от една обща кауза! Мариана Панова е стоматолог и се вдъхновява от благодарността и удовлетворението в очите на хората и техните усмивки. Ето какво споделя тя:


С каква мисъл започваш деня си сутрин?

В почивните дни с мисълта за посрещането на изгрева с дъх на кафе на десния бряг на река Дунав, тоест във Видин. През работно време, ако пропусна изгрева, с усмивка и желание за един успешен ден, с надежда за среща с хубави хора и добри пациенти 😊


Каква искаше да станеш, като пораснеш?

Фризьорка, учителка, лекар (велик хирург или акушер-гинеколог), но завърших средното си образование и УПК с квалификация „Оператор в производството на корпусна мебел”.


С какво започна да се занимаваш в крайна сметка?

Със стоматология, но докато бях по майчинство, след завършването на висшето ми образование, успях да реализирам детската си мечта и имам получена квалификация за фризьор и козметик.


С какво се занимаваш професионално?

С дентална медицина, зъболекар съм.


Как прекарваш свободното си време?

Нямам свободно време, времето е в нас и ние сме във времето


Какво правиш в неделя?

Различни неща, по-скоро каквото си поискам


Какви хобита имаш?

Сънят е моят релакс, йога, срещи и разговори с приятели и семейството, туризъм, реализиране на хрумки


Какво те вдъхновява?

Благодарността и удовлетворението в очите на хората около мен, усмивките на лицата им


Защо във Видин?

Защото не успях да замина навън, а Видин е моят роден град, където се завърнах след завършването на Стоматологичния факултет на Медицинска академия.


Как насочваш женската енергия в работата си?

Като слънчевите лъчи – към семейство, работа, приятели, пациенти


Коя е последната ти мисъл вечер?

С пожелание за лека нощ и удовлетворение от добре свършената работа


Как завършваш един ползотворен ден?

Със сън 😉


„ТЯ във Видин“ представя активните жени на Видин и дава възможност на момичета и жени с различни истории и от различни професионални сфери да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали и успехите, които са постигнали. Събитието се организира на доброволчески принцип от Ели Цветанова, Никол Крумова, Ели Емилова и Мария Петрова.

ТЯ във Видин е на 17-ти август (вторник) от 17:45ч в БиблиоПоща - крайдунавски парк. Вход свободен!
 

Всички събития ТЯ в... се организират на доброволен принцип. Може да ни подкрепите да продължим да ги организираме като си купите книгата "Пътеводител към себе си", която е практичен и работен наръчник, който събира серия от задачи и упражнения, които да преминеш последователно, за да опознаеш по-добре, да си дадеш яснота и да визуализираш развитието си в три основни насоки.



Социалният формат ТЯ в ...™ е създаден от Академия "Екатерина Каравелова" в Пловдив, а вече се провежда и във Варна, Габрово, Велико Търново, Сандански, Стара Загора, Плевен, Ловеч, Видин, Враца и Монтана.


Следи информация за всички събития в инстаграм и фейсбук.

904 views0 comments
bottom of page