top of page

Активните жени на Видин: Запознай се с Даяна Йорданова

През юни ТЯ във Видин представя Даяна Йорданова е млада и креативна дама. Наскоро се прибира от София в родния Видин, за да стартира своята мечтана "Душичка". Какво се крие зад тази умалителна думичка?


С каква мисъл започваш деня си сутрин?

Винаги се надявам денят да е ползотворен, да срещна позитивни хора, да науча нови неща и накрая на деня да бъда доволна от това, което съм свършила и заредена с положителни емоции.

Каква искаше да станеш, като пораснеш?

Предполагам, че не само аз съм имала повече от една мечта каква ще бъда “като порасна”, но честно казано дори не мога да изредя всички професии, за които съм мечтала. Искала съм да бъда от президент до актриса и магазинер. Още от малка изпитвам трудност да концентрирам интересите си в едно направление.

Какво направи до момента, за да сбъднеш детската си мечта?

Наскоро избрах да осъществя една от мечтите си - “Душичка” с идеята посредством нея да дам възможност на колкото се може повече мои мечти да бъдат изпълнени.

С какво искаш да се занимаваш професионално в бъдеще и защо?

Искам да продължавам да развивам "Душичка” подаръчни кутии с мини тортички. Искам да развивам профилите си в Инстаграм и ТикТок, в които публикувам забавно съдържание, защото за мен хуморът е неизменна част от ежедневието. Също така искам да стартирам Ютуб канал, като планирам първото ми видео да бъде посветено на забележителностите в моя красив роден град Видин.


Как прекарваш свободното си време?

Старая се да не ми остава много свободно време, защото съм в етап от живота си, в който изпитвам силно желание да бъда дейна и продуктивна, но когато имам нужда от малко почивка прекарвам време с близки и приятели.


Какво правиш в неделя?

Обикновено работя.

Какви хобита имаш?

Обичам да карам колело, разходки сред природата и кратки пътувания до нови и интересни места.

Какво те вдъхновява?

Всичко! Абсолютно всичко, смятам, че вдъхновението е навсякъде, то не трябва да се търси, а просто да бъде забелязано как стои точно до нас!

Защо във Видин?

Ще бъда изключително честна. Живях 7 години в София и почти до последно си мечтаех, че някой ден ще се върна отново тук. Последната година в София започнах да се примирявам, че може би ще прекарам живота си там. Когато започнах реализацията на “Душичка” прецених, че начало във Видин би било изключително подходящо от финансови съображения, като планирах да реализирам продажбите изцяло онлайн, без да разчитам на местния пазар. Но останах меко казано изключително приятно изненадана от интереса, който видинчани проявяват към моите сладки произведения на изкуството.

Как насочваш женската енергия в ежедневието си?

Старая се да съм продуктивна, да извличам позитиви и уроци от всичко, което ми се случва и непрестанно търся нови запознанства и вълнуващи разговори.


Коя е последната ти мисъл вечер?

Вечер, за съжаление, често съм критична към себе си и никога не намирам за достатъчно, това което съм свършила през деня, но се старая да го използвам като позитив и генератор на мотивация за следващия ден!

Как завършваш един ползотворен ден?

Когато всички задачи от списъка за деня са изпълнени плюс още две-три, за които е останало време или са изникнали спонтанно.


ТЯ във Видин е на 2 юни от 17:30 в лоби бара на хотел Дунав

ТЯ във Видин представя активните жени на Видин и дава възможност на момичета и жени с различни истории и от различни професионални сфери да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали и успехите, които са постигнали. Събитието е част от мрежата на "ТЯ в България" към фондация "Екатерина Каравелова" и се организира на доброволчески принцип от Ели Цветанова, Ели Емилова и Никол Крумова.


 

Всички събития ТЯ в... се организират на доброволен принцип. Можеш да ни подкрепиш да продължим да ги организираме като си купиш книгата "Пътеводител към себе си"



1,426 views0 comments
bottom of page