top of page

Активните жени на Варна: Запознай се с Наталия Бояджиева

На първото издание на ТЯ във Варна за 2021 година Ви срещаме с Наталия Бояджиева, журналиска и писателка, авторка на книги за Азия, носителка на различни награди и преподавателка по български език и литература. Нейния блог за птешествия може да откриеш тук.


Наталия Бояджиева, снимка личен архив

Кафе или чай пиеш сутрин?

Кафе Каква искаше да станеш, като пораснеш?

Преводач и екскурзовод А с какво започна да се занимаваш в крайна сметка?

Моите професии са две – журналист на свободна практика и преподавател по български език и литература

Какво правиш в Неделя?

Пиша, чета, плувам и танцувам Какво те вдъхновява?

Да изследвам и проучвам чуждата култура и после да пиша за нея. Защо във Варна?

Това е родният ми град – най-хубавият град в света. Обичам го. Как насочваш женската енергия в работата си?

Някои от моите ученици стават и мои приятели – помагаме си и със съвети

Какви трудности срещаш?

За да пиша за чужди страни и култури, трябва да пътувам непрекъснато, а това невинаги е възможно. Коя е последната ти мисъл вечер? За мен Китай е като едно човешко същество, което ме дари с голяма топла прегръдка. Любима фраза/ девиз/ мото? Щастлив е този, който може да види красотата в обичайните неща, там, където другите не виждат нищо!



ТЯ във Варна представя активните жени на Варна и дава възможност на момичета и жени с различни истории и от различни професионални сфери да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали и успехите, които са постигнали. Събитието се организира на доброволчески принцип от Мирослава Милева и Стелияна Тончевска.


ТЯ във Варна е на 29-ти юни (вторник) от 19:00ч в Социалната чайна.
 

Всички събития ТЯ в... се организират на доброволен принцип. Може да ни подкрепите да продължим да ги организираме като си купите книгата "Пътеводител към себе си", която е практичен и работен наръчник, който събира серия от задачи и упражнения, които да преминеш последователно, за да опознаеш по-добре, да си дадеш яснота и да визуализираш развитието си в три основни насоки.



Социалният формат ТЯ в ...™ е създаден от Академия "Екатерина Каравелова" в Пловдив, а вече се провежда и във Варна, Габрово, Велико Търново, Сандански, Стара Загора, Плевен, Ловеч, Видин, Враца и Монтана.


Следи информация за всички събития в инстаграм и фейсбук.




188 views0 comments
bottom of page