top of page

Активните жени на Видин: Запознай се с Радослава Григорова

Updated: Apr 7, 2022

През април на ТЯ във Видин ви срещаме с Радослава Григорова.


Тя е бизнес дама със собствен бизнес в областта на декоративни интериорни решения и едновременно с това маркетинг мениджър в консултантска компания. Тя е от първите доброволци за каузата „Пластмасови капачки за бебешки кувьози“. Активен участник в групата на видинските майки. Смята, че Видин е чудесно място за живеене, работа и развитие на всеки, който го иска.


Снимка - личен архив


С каква мисъл започваш деня си сутрин?

Започвам деня си с подреждане на задачите, които имам да свърша през деня. И естествено да изпратя децата на училище, или да решим как ще прекараме деня, ако те са ваканция.


Каква искаше да станеш, като пораснеш?

Нямах конкретна професия, която да мечтая да упражнявам. Винаги си представях, че искам да работя на бюро в офис /смее се ☺/.


С какво започна да се занимаваш в крайна сметка?

Започнах да се занимавам с продажби и финанси. Завърших СА „Д.А.Ценов”- Свищов. Не винаги съм на бюро, а офисът ми е там, където са моите клиенти.

Снимка - личен архив


С какво се занимаваш професионално?

Имам собствен бизнес за декоративни интериорни решения и паралелно с това съм застрахователен консултант. На пръв поглед несъвместими неща, но някак си успявам да ги съчетая.


Как прекарваш свободното си време?

Свободното си време посвещавам на децата и семейството. Отделих много от моето свободно време за участие в благотворителната кауза „Капачки за бъдеще”. Имах личен мотив и вложих много енергия и време за събиране на пластмасови капачки и превоз до столицата.


Какво правиш в неделя?

През студените месеци чета книга, а през топлите месеци излизам с децата на разходка. Позволяваме си да пътуваме из България като всяка година избираме място, на което не сме били никога. Тази година например бяхме на „мъжкото хоро” в Калофер. Това е начин да покажем красотата и уникалните традиции на децата и да ги възпитаме в дух на патриотизъм.


Какви хобита имаш?

Чета книги.


Какво те вдъхновява?

Вдъхновяват ме личности, от които имам какво да науча.


Защо във Видин?

Защото е моят град, защото тук е моето семейство, родителите ми, роднините и приятелите ми. Тук „на шега” започнах собствен бизнес, потръгна и наскоро направихме разширение. Сега е още по-цветно и уютно!

Снимка - личен архив


Как насочваш женската енергия в работата си?

Много енергия влагам в работата си. Дори понякога прекалявам в насочване на повече енергия там. Да консултираш хора, така че да вземат правилно решение и да са удовлетворени от това, изисква специфичен подход, много знания и умения за работа с клиенти. Не може да се разчита само на чар.


Коя е последната ти мисъл вечер?

Вечер, често преди да заспя, си повтарям позитивни мантри.


Как завършваш един ползотворен ден?

Когато денят е ползотворен, обикновено е много изтощителен. Тогава обичам да си почивам на дивана и да разговарям със съпруга ми. Той е човекът, с когото споделям всичко. И в очакване на следващ ползотворен ден!


ТЯ във Видин ще се проведе на 12-ти април от 17:30 часа в лоби-бара на хотел "Дунав".

 

TЯ във Видин представя активните жени в града и дава възможност на момичета и жени с различни истории и от различни професионални сфери да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали и успехите, които са постигнали. Събитието се организира на доброволчески принцип от Ели Цветанова и Ели Емилова.


Социалният формат 'ТЯ в ...' е създаден от Академия 'Екатерина Каравелова' с цел да овластява момичета и жени и да спомага за сформирането на общности, където всяка жена може да намери подкрепа и вдъхновение.

 

Всички събития ТЯ в... се организират на доброволен принцип. Можеш да ни подкрепиш да продължим да ги организираме като си купиш книгата "Пътеводител към себе си"



340 views0 comments
bottom of page