top of page

Успешният формат ‘Тя в Пловдив’ вече и във Варна!


През юни 2018 година Академия ‘Екатерина Карвелова’ започва да организира форматът ’Тя в Пловдив’в популярното кафе Отсреща, като всеки месец представя активните жени на Пловдив и дава възможност на момичета и жени с различни истории и в различни професионални сфери да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали и успехите, които са постигнали. Споделяйки историите си те вдъхват увереност на други жени да преследват целите си, докато в същото време получават заслужено признание.


На 30 октомври от 19:00 часа в Социалната чайна е първото издание на ‘Тя във Варна’ социалното събитие, което показва жените, които не са известни, но всеки ден правят невероятни неща!

От първото си издание, което се случва в условията на обявен оранжев код за опасно време, събитието се радва на огромен успех и само за няколко месеца се превръща във феномен в социалния живот в Пловдив.

Форнатът във Варна ще се провежда всеки последен вторник на месеца в Социалната чайна на ул. Преслав 53, а през октомври говорителки на събитието са 

Звездица Патаре - правист, артист, майка, създател на Room88.Дарина Иванова - водолазен инструктор, активист, младежки работник, създател на Приятели на Морето - Варна

След презентациите всички присъстващи ще имат възможността да се запознаят и обменят опит като за целта ще бъдат използвани различни игри.

Не пропускайте да прекарате време с вдъхновяващи хора на едно от най-позитивните места във Варна!

Линк към събитието във Варна във фейсбук  https://bit.ly/2Or0KjW

33 views0 comments

Комментарии


bottom of page