top of page

Активните жени на Габрово: Запознай се с Ивелина Богданова-Венкова

На мартенското събитие на ТЯ в Габрово ви срещаме с Ивелина Богданова-Венкова.

Тя е родом от Варна, където и завършва образованието си. Живее няколко години в различни държави в Европа, но през 2021 избира Габрово за място, където да се установи със семейството си и където да отгледа децата си.

Ивелина е творец, артист и човек с голямо сърце!


Как започва деня ти?

С няколко чаши кафе и планиране на задачите ми.


Коя е Ивелина?

Родом от Варна съм, но любовта и животът ме отведоха в Габрово. Завършила съм Туризъм към Икономически университет - Варна. Аз съм любител фотограф, обичам природата. Последните 10 години от живота си прекарах извън България и се завърнах средата на 2021г, за да започна новото си приключение тук. Присъединих се към екипа на Тя в Габрово съвсем случайно, но ме срещна с чудесни жени, на които се възхищавам.


Каква мечтаеше да станеш като малка и каква стана днес?

Като малка мечтаех да стана учител. Отделих се много от тази си мечта, въпреки че от както съм родител се прокрадва тази идея в мислите ми отново.

...А каква станах днес? Трудно е да се определя, но общо казано съм творец/артист . Вдъхновена от моята сватба започнах да създавам сватбени продукти, които са различни и уникални за всеки клиент и вкус. Обичам работата ми ,защото ми дава възможност да участвам дори и малко в този радостен миг на всяка двойка. Разгледай ТУК.

Защо избра да живееш в Габрово?

Габрово винаги ме е привличал с прекрасните планини, с които е заобиколен. Намирам по-малките градове за чудесно място за развитие, за отглеждане на деца и смятам, че общостта е по-сплотена. Какво те вдъхновява?

Вдъхновяват ме силните хора. Хората, които помагат на другите, особено във времена като днешните.

Какво правиш в свободното си време?

Обикновено го изкарвам сред природата и пътувам. Прекарвам времето си със семейството си. Наслаждавам се на планините около нас.


Как използваш женската си енергия?

Като всяка жена се опитвам да балансирам и не винаги разбира се успявам. Женската си енергия опитвам да насочвам и влагам в творчество и да дарявам любов.


Как завършва един твой ден ?

След като прочетем задължителната детска книжка и децата заспят, се заемам със задачите, които не съм свършила през деня.

Често си сипвам чаша розе и слушам релаксираща музика.

---


„ТЯ в Габрово“ представя активните жени на Габрово и дава възможност на момичета и жени с различни истории и от различни професионални сфери да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали и успехите, които са постигнали. Събитието се организира на доброволчески принцип от Ивелина Иванова, Станислава Спасова и Ивелина Венкова.


ТЯ в Габрово е на 10-ти март (четвъртък) от 18ч в ресторант "Сопрано".
 

Всички събития ТЯ в... се организират на доброволен принцип. Може да ни подкрепите да продължим да ги организираме, като си купите книгата "Пътеводител към себе си", която е практичен и работен наръчник, който събира серия от задачи и упражнения, които да преминеш последователно, за да опознаеш по-добре, да си дадеш яснота и да визуализираш развитието си в три основни насоки.


Социалният формат ТЯ в ...™ е създаден от Академия "Екатерина Каравелова" в Пловдив, а вече се провежда и във Варна, Габрово, Велико Търново, Сандански, Стара Загора, Плевен, Ловеч и Видин. Следи информация за всички събития в инстаграм и фейсбук.

363 views0 comments

Comments


bottom of page