top of page

Активните жени на Ловеч: Запознай се със Светлана Иванова

На първото издание на "ТЯ в Ловеч" ви срещаме със Светлана Иванова - психолог, кариерен консултант. Нейно вдъхновение са природата, изкуството и любовта, всичко заобикалящо олицетворява красота.


Светлана Иванова - снимка личен архив

С каква мисъл започваш деня си сутрин?

С благодарност, че и днес ще мога да започна денят си здрава и обновена. Казвам си- този ден имам само две възможности: да съм щастлива или да съм нещастна. Мога да избера една от двете…От мен зависи….

Каква искаше да станеш, като пораснеш ?

Детектив, учител, археолог, шофьор на боклукчийската кола /защото е голяма/, певица, актриса, футболист, кмет и още много…


Светлана Иванова - снимка личен архив

С какво се занимаваш професионално?

Психология, педагогика, кариерно консултиране.

Как прекарваш свободното си време?

Сложен въпрос- почти нямам такова. Най-често сред природата, с любимите хора… Както казва един съвременен мъдрец Мечо Пух : „Понякога си седя и си мисля. А понякога само си седя…“

Какви хобита имаш?

Четене, медитации, разходки сред природата…


Светлана Иванова - снимка личен архив

Какво те вдъхновява?

- От малкото съвършено цветенце, през великата сила на изкуството, творческия процес, любовта, чистотата на човешките отношения….

Защо в Ловеч?

Има духовни жени в този град, сърцати… Трябва да излязат напред…

Светлана Иванова - снимка личен архив

Как насочваш женската енергия в работата си?

О, сега ще Ви кажа рецептата: голяма доза честност, няколко лъжици прямота, любов- на вкус, щипка провокация за аромат и разбира се, за къде без тях - неограничено количество усмивки…

Светлана Иванова - снимка личен архив

Как завършваш един ползотворен ден?

С лютата закана, че ако днес е било добре- утре ще се пробвам да е по-добре.


„ТЯ в Ловеч“ представя активните жени на Ловеч и дава възможност на момичета и жени с различни истории и в различни професионални сфери да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали и успехите, които са постигнали.


Очакваме ви на "ТЯ в Ловеч" на 20-ти август (четвъртък), от 18:00 в къща-музей "д-р Васил Радославов"

Събитието се организира на доброволчески принцип от Мелек Ерол и Албена Йончева.


*Социалният формат 'ТЯ в ...' е създаден в Пловдив от Академия 'Екатерина Каравелова'с цел да вдъхновява и да спомага за сформирането на общности, където всяка жена може да намери подкрепа. Научи повече!

Следи информация за всички събития в инстаграм и фейсбук.Тази статия е създадена с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Институт за изследвания на мира - Пловдив и при никакви обстоятелства не може да се приема, че тази статия отразява официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.

995 views0 comments

Commentaires


bottom of page