top of page

Резултати от конкурс за стипендия за участие в програмата ТЯ съм АЗ



След получени висок брой кандидатури и изключително трудна за журито селекция Академия ‘Екатерина Каравелова’ обявява резултатите от конкурса за стипендии за участие в програмата за личностно развитие ТЯ съм АЗ.


Пълна стипендия за участие получават:


Анна Димитрова

Ана Иванова

Атанаска Атанасова

Борислава Касавълчева

Велимира Михайлова

Деница Вълева

Деница Димова

Десислава Димитрова

Джемиле Ахмет

Доника Ботева

Елена Родимова

Елена Иванова

Женя Киранова

Зорница Владимирова

Ирена Добрева

Йоана Бачурова

Катерина Савова

Магдалена Господинова

Мария Атанасова

Мария Стоилова

Мина Денева

Мишел Девор

Невена Мангова

Пламена Пенчева

Радина Божкова

Радостина Георгиева

Радка Етимова

Стилиана Ралева

Таня Георгиева

Цветелина Рабаджийска


Бяха определени и две резерви:

Цветомира Ендрева

Стелияна Стафанова


Моля, ако сте сред одобрените кандидати или резерви и не сте получили имейл с потвърждение от нас да ни пишете на sheinplovdiv@gmail.com


Селекцията беше изключително трудна, защото всички кандидати бяха описали лични истории и/или показали много добра аргументация, защо точно сега за тях е важно да участват в програма за личностно развитие. Макар целият ни екип да иска да даде стипендии на всички, това просто не е възможно и се обръщаме към тези, които сега не получават стипендия за участие:


"Най-трудното нещо е да видиш хубавото през лошото. Макар и сега този резултат да изглежда като лош, то вие вече сте направили една стъпка дори и само с кандидатсването за програмата, а нови възможности има навсякъде и ние сме сигурни, че вие вече ги преследвате!"


Изключителният интерес към програмата и в двата града доказва нуждата от специални обучителни програми за личностно развитие за момичета и жени, които да са достъпни и отворени за участие от различни възрастови групи. Благодарим за интереса към програмата на всички, които ни писаха с молба да има програма и за жени над 30 години и си поставяме за цел в бъдеще да предложим програмата за личностно развитие ТЯ съм АЗ в още градове и да е отворена и за жени над 30 години.


ТЯ съм АЗ - програма за личностно развитие на Академия ‘Екатерина Каравелова’ се осъществява с финансовата подкрепа на Български Фонд за Жените.

222 views0 comments

Comentários


bottom of page