top of page

Гражданско участие за начинаещи активистки - обучение за момичета в Пловдив

14-15 май 10:00 - 17:00 ПловдивИмаш мнение и кауза, за която те е грижа? Искаш да промениш града и общността към по-добро, но не си сигурна как? Имаш опит като доброволец или ти се иска да се включиш в доброволческа инициатива? 

Какво да очаквам? Два супер интересни дни, в които ще намериш съмишленички, ще се учиш от хора с международен опит и ще имаш възможност да разработиш идея по кауза, която ти е на сърце заедно с другите участнички. Ще научиш какво означава 'гражданско участие' и как твоя глас да се чува от управляващите по важните за теб теми. Бонус сесия 'Как се кандидатства успешно за международни обмени + информация къде да ги намериш'.

За кого е това обучение-семинар? Момичета 18 - 30 години, които живеят в Пловдив

Двудневното обучение-семинар се организира от Академия 'Екатерина Каравелова'. Академията е инициатива на Институт за изследвания на мира-Пловдив, неправителствена организация регистрирана в обществена полза. Повече за нас научи на www.peacebulgaria.org и https://web.facebook.com/AkademiaEkaterinaKaravelova/ Водеща на обучението e Нора Стефанова, дългогодишен експерт по неформално образование, част от екипа обучители на Център за Развитие на Човешките Ресурси по програма Еразъм+. Работи с европейските САЛТО центрове на програмата, чрез които е водила международни обучения в Унгария, Малта, Италия, Кипър. Място на провеждане: Младежки Център Пловдив


Каква е таксата за участие? Осигурени са 15 пълни стипендии. За да кандидатстваш за стипендия за участие попълни формуляра като отговориш на всички въпроси до 15 април 2018г.

7 views0 comments

Comments


bottom of page