top of page

Активните жени на Варна: Запознай се с Ирен Христова

Updated: Mar 24, 2019


Прекрасната Ирен е една от вдъхновяващите говорителки на мартенското издание на Тя във Варна. Заповядайте на 26ти март от 19ч в Социалната чайна, за да се запознаете с нея!

Ирен Христова е Консултант по личен стил, създател на My Style Agency. Сертифицирана е от лондонската академия за имидж консултиране “Colour me beautiful academy”. Мисията на Ирен е създаване на красота навсякъде около нас: Как, познавайки силните си страни, да се изразяваме съзнателно чрез елементите на облеклото, да оцветим дните си и да бъдем по-добри в живота си. Тя вярва, че не само публичните личности имат нуждата да изглеждат добре - Мечтата й е всеки ден, навсякъде, да вижда все повече красиви и уверени хора около себе си - такива, които сами творят както външния, така и вътрешния си свят.


Ирен Христова снимка личен архив

Кафе или чай пиеш сутрин?

Стартирам деня си с чаша топла вода с лимон. След това се наслаждавам на изтънчения аромат на кафето.

Каква искаше да станеш, като порастнеш?

Посланик – харесваше ми представителната роля, естетиката, която предполага тази професия – както в Личния стил на обличане, така и в Личния стил на поведение.


А с какво започна да се занимаваш в крайна сметка ?

Посланик съм. На красотата. За мен тази област е още по-вълнуваща, защото съчетава всичко изброено по-горе плюс възможността да се свържа с друг човек с идеята да му помогна да разкрие красотата си и да направи живота си по-красив.


Какво правиш в Неделя ( какви хобита имаш) ?

Неделя е времето, в което оставям креативостта да излезе сама от мен. Рисувам, Танцувам, Разхождаме се с Леа (кучето ми).


Какво те вдъхновява ?

Красотата – виждам я навсякъде. Виждам я във хората. Черпя вдъхновение от природата.


Защо във Варна ?

Асоциацията ми за Варна е “Dolce vita ”.


Как насочваш женската енергия в работата си ?

Чрез отдаденост и фокус върху създаването на красота. Тя е като „магическата пръчка на вълшебницата”, която ми помага да се докосна до клиентите си. Интересното е, че след като вложа женската енергия в работата си, тя се връща към мен, в още по-голям размер.


Какви трудности срещаш ?

Не всеки иска да излезе от зоната си на комфорт... Но дали там наистина е комфортно? В процеса на създаване на Личен стил преминаваме през различни етапи. Един от етапите, за които се изисква Смелост, е Реорганизация на гардероба – повечето хора знаят, че използват само 20% от него. И е трудно да направят крачката. Да се освободят от старото. Не само в гардероба. Той е една мини проекция на нашия вътрешен свят. Стайлингът е нова услуга за България, нужно е време, за да могат хората да се запознаят със „същината” на този процес и да приемат, че не работим само с външната красота – стигаме много под повърхността...


Кое е последната ти мисъл вечер ?

Благодаря, че мога да правя това, което обичам!


Любима фраза/ девиз/ мото ?

„Красотата ще спаси света” и „Пътят не е шанс, а изборите които сме направили, които правим и които ще направим”, Ивайло Алексиев, Ph.D.


ТЯ във Варна е на 26 март от 19:00 часа в Социалната чайна.


*Социалният формат 'ТЯ в ...' е създаден в Пловдив от Академия 'Екатерина Каравелова' с цел да овластява момичета и жени и да спомага за сформирането на общности, където всяка жена може да намери подкрепа. Научи повече!

504 views0 comments

Comments


bottom of page