top of page

вт, 27.08

|

Социалната чайна

ТЯ във Варна

През август на 'ТЯ във Варна' ще се срещнем с Искра Евтимова и Вяра Николова

Registration is Closed
See other events
ТЯ във Варна
ТЯ във Варна

Time & Location

27.08.2019 г., 19:00 ч.

Социалната чайна, ul. "Preslav" 53, 9000 Varna Center, Varna, Bulgaria

About the event

„Тя във Варна“ представя активните жени на Варна и дава възможност на момичета и жени с различни истории и в различни професионални сфери да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали и успехите, които са постигнали. Всеки последен вторник на месеца в The Social Teahouse две дами представят дейността си.

През август на 'ТЯ във Варна' ще се срещнем с

Iskra Evtimova и Вяра Николова

Искра е собственик на фирма за онлайн маркетинг, лектор в Advance Academy и единствен представител на България по програмата "Жените в предприемачеството", спонсорирана от Щатите и проведена във Вашингтон през декември 2018, където се срещнаха 54 жени от 54 държави. Винаги позитивна, сноуборд маниак, планинарски запалянко, приключенец и пътешественик.

Вяра е учител по математика 23 години, учител по Информатика и информационни технологии “, сугестопедагог и разказвач на истории. През 2005г създава Образователен център „Материка“, а през 2006 година и Фондация „Материка“ за подкрепа и развитие на талантите на деца и младежи. От 2012 прилага науката сугестопедията и неформалното обучение като основни методи за усвояване на различни науки и разкриване на резервния комплекс у деца и младежи. Успява да покаже красотата на математическите модели, върху които учениците й да построят уверено света на своите успехи.

Красивият дизайн на корицата е дело на Nemo's Art

Може да номинирате следващите вдъхновяващи жени, които да бъдат говорители в събитието, попълвайки този формуляр - > https://goo.gl/forms/Yf2GzXh2Dn1S3rAD2

Социалният формат 'ТЯ в ...' е създаден в Пловдив от Академия 'Екатерина Каравелова' с цел да овластява момичета и жени и спомага за сформирането на общности, където всяка жена може да намери подкрепа.

Share this event

bottom of page