top of page

вт, 30.07

|

The Social Teahouse

ТЯ във Варна

„Тя във Варна“ представя активните жени на Варна и дава възможност на момичета и жени с различни истории и в различни професионални сфери да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали и успехите, които са постигнали.

Registration is Closed
See other events
ТЯ във Варна
ТЯ във Варна

Time & Location

30.07.2019 г., 19:00 ч.

The Social Teahouse, ul. "Preslav" 53, 9000 Varna Center, Varna, Bulgaria

About the event

„Тя във Варна“ представя активните жени на Варна и дава възможност на момичета и жени с различни истории и в различни професионални сфери да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали и успехите, които са постигнали. Всеки последен вторник на месеца в The Social Teahouse две дами представят дейността си.

През юли на 'ТЯ във Варна' ще се срещнем с

Кристина Илиева и Antoaneta Pophlebarova

Крис работи от няколко години в сферата на човешките ресурси и по-точно – изграждане и развиване на работодателската марка с цел привличане и задържане на таланти. Дейностите, които извършва са много разнородни – организиране на събития, работа с ученици и студенти във връзка с тяхното кариерно ориентиране, корпоративна социална отговорност, създаване на съдържание, организиране на рекламни кампании и много други. Извън това – майка е на Андрей, който е на шест години и обожава музиката, снимането и смислените разговори.

Мис Тони след две седмици ще стане на половин век, но ако я попитате, би ви казала, че се чувства сякаш се се родила вчера. "Толкова ми е интересен този свят, толкова много неща за правене има в него, толкова неща за споделяне. И толкова прекрасни хора за намиране."

fb събитие: https://www.facebook.com/events/2814516375242217/

Красивият дизайн на корицата е дело на Nemo's Art

Може да номинирате следващите вдъхновяващи жени, които да бъдат говорители в събитието, попълвайки този формуляр - > https://goo.gl/forms/Yf2GzXh2Dn1S3rAD2

Социалният формат 'ТЯ в ...' е създаден в Пловдив от Академия 'Екатерина Каравелова' с цел да овластява момичета и жени и спомага за сформирането на общности, където всяка жена може да намери подкрепа.

Share this event

bottom of page