top of page

чт, 01.10

|

Wunderbaer - Hills Beer Bar & Shop

ТЯ в Пловдив

Registration is Closed
See other events
ТЯ в Пловдив
ТЯ в Пловдив

Time & Location

01.10.2020 г., 19:00 ч.

Wunderbaer - Hills Beer Bar & Shop, ul. "Beethoven" 2, 4000 Tsentar, Plovdiv, Bulgaria

About the event

Заповядайте на октомврийското събитие на „ТЯ в Пловдив“!

„Тя в Пловдив“ представя активните жени на Пловдив и дава възможност на момичета и жени с различни истории и в различни професионални сфери да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали и успехите, които са постигнали. Всеки месец две дами представят дейността си.

На 1 октомври ще се запознаем отблизо с:

Геника Байчева – тя работи с маргинализирани общности в пловдивския квартал Столипиново, както и с други общности, училища или домове за деца из страната, за подобряване на достъпа им до образование чрез нестандартни методи, артистични практики и други.

Валентина Куцева - завършва висше образование в Щутгард, Германия, а след това живее близо 2 години в Калифорния, САЩ, където трупа опит като маркетинг експерт за група от фирми в индустриалния (B2B) сектор. Валентина се връща в България и със своя партньор Иван основава Limacon - компания, която работи като външен отдел за български и международни компании и им помага в развитието на четири основни дейности: маркетинг, продажби, бизнес дигитализация и организация на събития.

Очакваме ви с топло настроение на 1 октомври от 19 часа във Wunderbaer.

Поради епидемиологичната обстановка в страната, местата са ограничени!

Красивият дизайн на корицата, отразяващ ценностите ни, е дело на студио „Историйки“.

Може да номинирате следващите вдъхновяващи жени, които да говорят на събитието, попълвайки този формуляр - > https://form.jotformeu.com/91263062887362

Запознайте се с активните жени в Пловдив, които вече са участвали във формата: https://www.sheinbulgaria.org/tya-v-plovdiv

Социалният формат „ТЯ в ...“ е създаден в Пловдив от Академия „Екатерина Каравелова“ през юни 2018 с цел да вдъхновява и спомага за сформирането на общности, където всяка жена може да намери подкрепа. Сега „ТЯ в…“ обединява над 20 доброволци, които организират ТЯ във Варна, ТЯ в Габрово, ТЯ във Велико Търново, ТЯ в Сандански, ТЯ в Плевен, ТЯ в Ловеч и ТЯ във Враца.

Share this event

bottom of page