top of page

чт, 28.11

|

Otsreshta

ТЯ в Пловдив

„Тя в Пловдив“ представя активните жени на Пловдив и дава възможност на момичета и жени с различни истории и в различни професионални сфери да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали и успехите, които са постигнали.

Registration is Closed
See other events
ТЯ в Пловдив
ТЯ в Пловдив

Time & Location

28.11.2019 г., 19:00 ч.

Otsreshta, ul. "Beethoven" 12, 4000 Tsentar, Plovdiv, Bulgaria

About the event

Заповядайте на ноемврийското събитие на "ТЯ в Пловдив"!

На 28-ми ноември ще се запознаем отблизо с:

Рада Еленкова - работеща в неправителствения сектор, тя координира и участва в много проекти с главен фокус върху правата на жените. Рада намира вдъхновение в изкуството, семейството и спорта, търси нови съмишляници и начини за подобряване на местната общност и среда.   

и

Вера Михайлова - тя работи в неправителствения сектор, а това й дава свободата да заема позиции като обучител, координатор на проекти и организатор на кампании. Прилагайки своите умения в тази разнообразна област, Вера подкрепя и достига до много хора от различни социални профили.  

С топло настроение отвяващо сгряващо късните есенни вечери ви очакваме на 28-ми ноември - четвъртък от 19:00 часа в Отсреща. Социалният формат 'ТЯ в ...' е създаден в Пловдив от Академия 'Екатерина Каравелова' с цел да овластява момичета и жени и спомага за сформирането на общности, където всяка жена може да намери подкрепа.

Красивият дизайн на корицата, отразяващ ценностите ни е дело на Историйки / So Many Stories To Tell

Може да номинирате следващите вдъхновяващи жени, които да говорят на събитието, попълвайки този формуляр - > https://form.jotformeu.com/91263062887362

Запознайте се с активните жени в Пловдив, които вече са участвали във формата: https://www.sheinbulgaria.org/tya-v-plovdiv

Share this event

bottom of page