top of page

ср, 21.10

|

Кафе Бордо

ТЯ в Плевен

Tickets Are Not on Sale
See other events
ТЯ в Плевен
ТЯ в Плевен

Time & Location

21.10.2020 г., 19:00 ч.

Кафе Бордо, ul. "San Stefano" 14, 5800 Pleven Center, Pleven, Bulgaria

About the event

„ТЯ в Плевен“ представя активните жени на Плевен и дава възможност на момичета и жени с различни истории и в различни професионални сфери да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали и успехите, които са постигнали.

На третото издание в Плевен ще ви срещнем с: Лариса Василева – собственик на фирма "Сибирско здраве Плевен", бизнес-партньор на Корпорация Siberian Wellness, лидер на екип от партньори, учител по история. Ралица Петрова - майка, арттерапевт, художничка, преподавател и художествен ръководител на арт школа Таланти.

Очакваме ви на 21-ви октомври (сряда), от 18:30 в Кафе "Бордо", ул. Сан Стефано 14.

Медиен партньор на събитието е @Духът на Плевен.

*** Социалният формат „ТЯ в ...“ ™ е създаден в Пловдив от Академия 'Екатерина Каравелова' през юни 2018 г. с цел да вдъхновява и спомага за сформирането на общности, където всяка жена може да намери подкрепа. Сега „ТЯ в ...“ ™ обединява над 20 доброволеца, които редовно организират ТЯ в Пловдив, ТЯ във Варна, ТЯ в Габрово, ТЯ във Велико Търново, ТЯ в Сандански. Научи повече за дейността на Академия „Екатерина Каравелова“ на www.sheinbulgaria.org и фейсбук страницата на организацията. Плевен е огнище на девическото просвещение още от годините преди Освобождението, когато младата учителка Анастасия Димитрова основава първото българско светско девическо училище през 1841 г. Затова именно сме сигурни, че инициативата ще пожъне голям успех в нашия град и ще се превърне в любимо културно събитие.

Събитието се организира на доброволчески принцип от Николайка Цонева, Петя Василева, Диана Тотинска и Ралица Петрова.

* Снимка на корицата: Violeta Apostolova/ Leti phоtography

* Логото е дело на Ралица Петрова (Art Shkola Talanti).

* За да номинирате за говорителки жени от Плевен, които ви вдъхновяват, попълнете този формуляр - https://form.jotformeu.com/91263062887362

* За да научите повече за жените, които са участвали в предишни издания, посетете ФБ групата @ТявПлевен. Очакваме Ви!

Share this event

bottom of page