top of page

вт, 29.09

|

ul. "Doyran" 4

ТЯ в Ловеч

„ТЯ в Ловеч“ представя активните жени на Ловеч и дава възможност на момичета и жени с различни истории и в различни професионални сфери да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали и успехите, които са постигнали.

Registration is Closed
See other events
ТЯ в Ловеч
ТЯ в Ловеч

Time & Location

29.09.2020 г., 17:30 ч.

ul. "Doyran" 4, ul. "Doyran" 4, 5503 Varosha, Lovech, Bulgaria

About the event

На 29 септември (вторник) ще ви срещнем със:

Слава Георгиева - актриса. Нейната максима е няма „не може“, а правилото е: „умираш, но го правиш“. Вдъхновява се от красивата постъпка, добротата, саможертвата, добър спектакъл, филм или музика, хубава книга, чуждия успех.

и

Моника Дончева – начален учител по професия. Директор на Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование (РЦПППО) – област Ловеч.. Нейно вдъхновение са детската усмивка и искреност. Няма много свободно време, но отделя всеки свободен миг на децата. Има дъщеря и двама внука. Обича разходките сред природата.

Очакваме ви в 17:30 часа , къща-музей “д-р Васил Радославов” !

*** Социалният формат ТЯ в ...™ е създаден в Пловдив от Академия 'Екатерина Каравелова' през юни 2018 с цел да вдъхновява и спомага за сформирането на общности, където всяка жена може да намери подкрепа. Сега ТЯ в…™ обединява над 20 доброволци, които редовно организират ТЯ в Пловдив, ТЯ във Варна, ТЯ в Габрово, ТЯ във Велико Търново, ТЯ в Сандански, ТЯ в Плевен. Научи повече на www.sheinbulgaria.org и фейсбук страницата на организацията. Събитието се организира на доброволчески принцип от Мая Кандева и Албена Йончева. Илюстрация на корицата: Антония Янкова Очакваме Ви!

**** Събитието е част от проекта “Тя в България - създаване на общности работещи за видимост на проблемите на жените и изграждане на мрежа от активистки за правата на жените изпълняван с финансовата подкрепата на Фонд Активни Граждани България.Цялата отговорност за събитието се носи от Институт за изследване на мира - Пловдив и при никакви обстоятелства не може да се приема, че отразява официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни Граждани България.

Share this event

bottom of page