top of page

ср, 03.07

|

Gabrovo

ТЯ в Габрово

https://www.facebook.com/events/334053793958807/

Registration is Closed
See other events
ТЯ в Габрово
ТЯ в Габрово

Time & Location

03.07.2019 г., 19:00 ч.

Gabrovo, Gabrovo, Bulgaria

About the event

ТЯ в ...“ вече и в Габрово!

„Тя в Габрово“ представя активните жени на Габрово и дава възможност на момичета и жени с различни истории и в различни професионални сфери да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали и успехите, които са постигнали.

На първото издание в Габрово ще ви срещнем със:

Светлана Михайлова/ Svetlana Mihailova, експерт връзки с обществеността в Дом на хумора и сатирата, Габрово / House of Humour and Satire, Gabrovo

Вера Тихова/ Vera Tihova, директор на детска градина „Явор“ и видна габровска общественичка.

Очакваме ви на 3-ти юли (сряда), от 18:30 в Кафе Библиотеката, ул. Хаджи Димитър 4.

*Логото е дело на Невена Екимова

***

Социалният формат „ТЯ в ...“ ™ е създаден от Академия 'Екатерина Каравелова' в Пловдив и след успеха там започва да се провежда и във Варна.

Идеята зад събитията „ТЯ в …“ е да се покажат жените, които всеки ден правят невероятни неща в техния град, но не са известни на широката общественост и дава възможност на момичета и жени с различни истории и в различни професионални сфери да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали и успехите, които са постигнали.

Не случайно Габрово е третият град, където започва инициативата. Той е важен център за историята на женското движение в България. Една от най-активните благотворителни организации Женско благотворително дружество „Майчина грижа“ е създадена именно тук на 6 август 1869 г. по инициатива на будни габровски гражданки.

Събитието се организира на доброволчески принцип от Ивелина Иванова (БръмБър) и Маргарита Спасова (Форум за глокална промяна - Forum for Glocal Change)

Share this event

bottom of page