top of page

сб, 07.09

|

Bulgaria

ТЯ съм АЗ - програма за личностно развитие - кандидатствай за стипендия

Шестмесечна обучителна програма помага на момичета и млади жени в Пловдив и Варна да станат по - уверени в себе си и способностите си, да изразяват мнението си и да преследват целите си.

Registration is Closed
See other events
ТЯ съм АЗ - програма за личностно развитие - кандидатствай за стипендия
ТЯ съм АЗ - програма за личностно развитие - кандидатствай за стипендия

Time & Location

07.09.2019 г., 19:00 ч.

Bulgaria, Bulgaria

Guests

About the event

За кого е програмата?

Момичета и млади жени на възраст от 16 до 30 години, живеещи в Пловдив и Варна.

Какво включва?

3 двудневни интензивни обучения, менторство и участие в публично събитие.

Програмата се провежда паралелно в Пловдив и Варна.

Обученията са съботно-неделни.

Обучител

Програмата ТЯ съм АЗ е специално разработена от експерта по неформално образование и човешки ресурси Нора Стефанова и фокуса й е себепознание, личностно търсене, осмисляне на собствения образ и себерефлексия. Нора Стефанова е завършила Специална педагогика в Софийски Университет “Св. Климент Охридски” и Управление на човешките ресурси в Барселонски университет. Занимава се с хора. Във всякакъв смисъл. Работила е като преподавател на деца в начална училищна възраст, младежки тренер и ментор в различни младежки организации, консултант човешки ресурси и обучител на екипите на големи международни и български компании.

Защо програма за личностно развитие специално за момичета и млади жени?

През изминалите две години в Академия ‘Екатерина Каравелова’ организрахме различни обучения, творчески резидеции и срещи за момичета и жени в различни градове и села на България. Чрез формата 'ТЯ в…’ всеки месец достигаме до стотици жени в Пловдив, Варна и Габрово. Натрупаният ни опит показа, че ниската самооценка е бариера, с която се сблъскват много момичета и жени независимо от техния социален статус.

Такса за участие

Таксата за участие в програмата е 700 лв. + 50лв. административна такса.

Академия 'Екатерина Каравелова' ще предостави 30 стипендии за участие на стойност 700лв. всяка. Ще бъдат предоставени 15 стипендии за град Пловдив и 15 стипендии за град Варна. Одобрените за стипендия участнички е необходимо да заплатят еднократна административна такса от 50лв.

Кандидатствай за стипендия до 7 септември като попълниш онлайн формуляра тук https://bit.ly/304ZBAb

Илюстрация

Елена Д. Лулчева

Партньори

Във Варна програмата се осъществява в партньорство със The Social Teahouse.

ТЯ съм АЗ - програма за личностно развитие на Академия 'Екатерина Каравелова' се осъществява с финансовата подкрепа на Български фонд за жените / Bulgarian Fund for Women.

Share this event

bottom of page